Adatvédelmi irányelvek

  A cozydivat.hu weboldal a Terigeza márka e-kereskedelmi csatornája, amely arra az elvre épül, hogy országszerte a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtsa az ügyfeleknek. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében a Terigeza vásárlói információkat gyűjt és tárol, és ez fontos kérdés, ezért Terigeza fel szeretné ajánlani az ügyfelek adatvédelmi irányelveit, amikor ellátogatnak a Terigeza weboldalra.

 Ez a személyes adatokra vonatkozó adatvédelmi irányelv tartalmat tartalmaz:

 1. A személyes adatok gyűjtésének célja:

–           Megrendelések: a megrendeléssel kapcsolatos ügyek kezelése.

–           Fiók karbantartása: fiókjának létrehozása és fenntartása nálunk, beleértve a fiókjához kapcsolódó hűségprogramokat vagy bónusz programokat.

–           Fogyasztói szolgáltatás, ügyfélszolgálat: válaszokat tartalmaz a kéréseire, panaszaira és visszajelzéseire.

–           Személyre szabás: Összegyűjthetjük az összegyűjtött adatokat, hogy teljesebb képet kapjunk a fogyasztóról, és ezáltal lehetővé tegyük számunkra, hogy minden szempontból erőteljesebb személyre szabással szolgálhassunk. , beleértve, de nem korlátozva:

 •  Hogy javítsa és személyre szabhassa tapasztalatait a  cozydivat.hu  weboldalon
 •  A segédprogramok és szolgáltatások fejlesztése érdekében igazítsa azokat a személyre szabott igényekhez, és terjesszen elő új szolgáltatási ötleteket.
 •  Az Ön érdeklődésére szabott ajánlásokkal, hirdetésekkel történő kiszolgálása.

–           Biztonság: az ügyfelek felhasználói fiókjait elpusztító vagy az ügyfeleket megszemélyesítő tevékenységek megelőzése céljából.

–           A törvény követelményei szerint: a törvény rendelkezéseitől függően időről időre az illetékes állami szervek kérésére gyűjthetünk, tárolhatunk és biztosíthatunk.

 1. A gyűjtemény hatálya

 Személyes adatait akkor gyűjtjük, amikor:

–           Ön közvetlenül nyújt nekünk. Az Ön által megadott személyes adatok főleg a  cozydivat.hu weboldalon találhatók meg, beleértve:

 •  Teljes név, e-mail cím (e-mail), telefonszám, cím, fiók bejelentkezési adatai, beleértve a fiók létrehozásához szükséges információkat, például felhasználónév, bejelentkezési jelszó, Azonosító / cím bejelentkezés és a kérdés / válasz biztonsága.

–           Ön kapcsolatba lép velünk. Sütiket és más nyomkövetési technológiákat használunk bizonyos információk gyűjtésére, amikor Ön a  cozydivat.hu  webhelyen lép kapcsolatba.

–           Más jogos forrásokból. Személyes adatokat más törvényes forrásokból gyűjthetünk.

 1. Tárolási idő

 Az ügyfelek személyes adatait addig tároljuk, amíg az ügyfelek nem kérik a lemondást, vagy az ügyfelek bejelentkeznek, és maguk végzik el a törlést. Az ügyfelek személyes adatait minden esetben bizalmasan tároljuk a  cozydivat.hu  szerverein

 1. Ne ossza meg az ügyfél személyes adatait

 Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk át, az alábbiakban felsorolt ​​néhány szükséges tevékenység kivételével:

–           A partnerek azok a felek, amelyek a megrendelés teljesítésével kapcsolatban nyújtanak számunkra szolgáltatásokat, és a szükséges információkra, valamint a személyes adatok biztonságának és titkosságának biztosítására vonatkozó előírások alkalmazására korlátozódnak.

–           Használhatjuk egy harmadik fél szolgáltatójának szolgáltatását a  cozydivat.hu  webhelyhez kapcsolódó tevékenységek elvégzéséhez, majd ez a harmadik fél hozzáférhet vagy feldolgozhatja az információkat. szolgáltatások nyújtásának folyamatában. Követeljük ezeket a harmadik feleket, hogy tartsák be a személyes adatok védelmére vonatkozó összes vonatkozó törvényt és a személyes adatokkal kapcsolatos biztonsági követelményeket.

–           Társult, együttes végrehajtású és kiszervezett programok a 2. szakaszban vázolt célokra, és mindig alkalmazzák a személyes adatok titoktartási követelményeit.

–           Jogi követelmények: Személyes adatokat nyilvánosságra hozhatunk, ha azt törvény előírja, és ez a közzététel ésszerűen szükséges a jogi folyamatok betartása érdekében.

–           Vállalkozás átruházása (ha van): teljes vagy részleges egyesülés vagy konszolidáció esetén egy másik céggel a vevő hozzáférést kap az általunk tárolt és fenntartott információkhoz, amelyek információkat tartalmaznak személyes üzenetet.

 1. Adatbiztonság

 Keményen dolgozunk ügyfeleink személyes adatainak biztonságában, és számos biztonsági intézkedést megtettünk, többek között:

–           Biztonság működési környezetekben: Az ügyfelek bizalmasságát biztonságos működési környezetekben tároljuk, és csak alkalmazottak, képviselők és szolgáltatók férhetnek hozzá szükség-alapon. tud. Az ügyfelek személyes adatainak védelmében betartjuk az iparági szabványokat és törvényeket.

–          Abban az esetben, ha hackerek támadják meg az információs szervert, ami az ügyfél személyes adatainak elvesztését eredményezi, felelősséggel tartozunk az eset bejelentéséért a hatóságok felé időben történő kivizsgálás és kezelés céljából, valamint ismert ügyfelek.

–           Fizetési információk: az ipari szabványok bizalmasan kezelik.

 1. Az ügyfél személyes adatokhoz való joga

  Az ügyfélnek joga van személyes adatokat megadni nekünk, és ezt a döntést bármikor megváltoztathatja.

Az ügyfeleknek joguk van ellenőrizni, frissíteni és helyesbíteni személyes adataikat a fiókjukba való bejelentkezéssel, a személyes adatok kijavításával vagy erre való felkéréssel.

 1. Elérhetőség

Ha kérdése vagy kérdése van a jelen Irányelvvel vagy a személyes adatok tényleges gyűjtésével vagy kezelésével kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen:

Küldjön e-mailt az e-mail címre: szaboervin113@gmail.com

Cim: 1087 Budapest, Golgota út 4 / 201

Adatvédelmi irányelvek
Adatvédelmi irányelvek

Terigeza Website/Kezdőlap

Teri Geza Divataru Facebook

Adatvédelmi irányelvek